News Flash:

BREAKING NEWS - ATENTAT TERORIST pe aeroportul din Bruxelles. Sunt zeci de morti si raniti. IMAGINI SOCANTE - VIDEO

22 Martie 2016
2015 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport belgia
Update 12:10 Surse din serviciile de securitate au anuntat ca descoperit cel putin trei centuri cu explozibil nefolosite pe aeroportul din Bruxelles. 
Update: 12:07  Procurorii belgieni au confirmat ca atacurile de pe aeroportul din Bruxelles au fost atentate sinucigase, relateaza RTBF.
Ssurse din serviciile de securitate au anuntat ca descoperit cel putin trei centuri cu explozibil nefolosite pe aeroportul din Bruxelles,  in timp ce agentia Belga scrie ca au fost trase mai multe focuri de arma si ca mai multe persoane au strigat in araba inainte de deflagratii.
Update 11:52 Aeroportul din Bruxelles a fost inchis 'pana la noi ordine', a scris marti pe site-ul sau de internet Eurocontrol, organizatia europeana pentru securitatea navigatiei aeriene, potrivit  AFP. 
Update 11:41 Trei centuri cu explozibil, nefolosite, au fost gasite pe aeroportul din Bruxelles, anunta presa belgiana.
Update 11:36 Comisia Europeana a dat dispozitii marti, dupa seria de explozii de la aeroportul Zaventem si din cel putin o statie de metrou din Bruxelles ca personalul sau sa ramana acasa sau sa nu paraseasca cladirile in care se afla deja, informeaza Reuters si AFP.
Update 11:16 Cel putin zece oameni au murit in explozia terorista de la o statie de metrou aflata in apropierea cladirilor in care functioneaza institutiile europene
UPDATE 10:58 - Explozia de la statia de metrou Schuman a facut zece victime.
UPDATE 10:41 - Autoritatile transportului din Bruxelles anunta ca toate statiile de metrou vor fi inchise.
UPDATE 10:37 - Inca doua explozii la metrou in apropiere de Parlamentul European. Inca nu sunt date oficiale despre numarul victimelor. 

STIRE INITIALA - Potrivit unor informatii de ultima ora, o explozie a avut loc la metroul din Bruxelles, la putin timp dupa ce o bomba a fost detonata la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Metroul din Bruxelles a fost inchis si pasagerii sunt evacuati. Pe Internet au aparut zvonuri privind o bomba plasata la metrou.

Chiar inainte de producerea celor doua explozii au fost trase focuri de arma si s-au auzit strigate in araba, transmite agentia de presa Belga. Autoritatile au activat planul de catastrofa regionala si toate drumurile care duc spre aeroport sunt inchise, inclusiv traficul feroviar spre si dinspre aeroport care a fost inchis. 

Martorii au declarat ca au "simtit " undele de soc provocate de explozii si cred ca deflagratiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locala 8.00 dimineata( 9.00- ora Romaniei), relateaza Daily Mail.

Doua explozii puternice
s-au produs in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat. Mai multe persoane au fost ranite.
Martorii au declarat ca au "simtit " undele de soc provocate de explozii si cred ca deflagratiile au avut loc la check-inul pentru cursa  American Airlines, la ora locala 8.00 dimineata( 9.00- ora Romaniei), relateaza Daily Mail.
Potrivit unui martor citat de RTBF, mai multe persoane au fost ranite in terminalul de plecari din fata hotelului Sheraton.
Originea exploziilor este necunoscuta momentan.
Aeroportul a fost evacuat si toate zborurile au fost suspendate.
Potrivit imaginilor postate pe retelele de socializare de martori, un fum negru se ridica din cladirea unui terminal.
 

Galerie Foto

raniti_belgia

Galerie Video


aeroportul zaventem bruxelles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005877 (s)