News Flash:

BREAKING NEWS: Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, ranit intr-un accident rutier in apropiere de Slobozia

25 August 2016
972 Vizualizari | 0 Comentarii
achim irimescu
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost implicat intr-un accident langa Slobozia,acesta fiind transportat la spital alaturi de alte doua persoane. Starea de sanatate a ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, este stabila, ranile suferite fiind minore dupa ce a fost implicat intr-un accident din judetul Ialomita, a anuntat Ministerul Sanatatii. UPDATE: Politia Rutiera Ialomita a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma accidentului rutier.
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa intr-o vizita oficiala alaturi de omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, in judetul Ialomita, cand masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier. Din primele cercetari, reiese faptul ca soferul unui autoturism a oprit pe partea dreapta a soselei pentru a face loc coloanei oficiale in care se afla ministrul Agriculturii, moment in care conducatorul auto al masinii in care se afla Achim Irimescu a acrosat masina oprita pe partea dreapta.
Politistii fac, la momentul transmiterii acestei stiri, cercetari la fata locului, iar cei de la Rutiera dirijeaza traficul in zona.
"Starea celor doi oficiali este stabila, amandoi sunt constienti. Ministrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viata lor nu este pusa in pericol. Translatorul delegatiei a suferit un traumatism de stern usor, de asemenea este in afara oricarui pericol”, se arata intr-o informare de presa a Ministerului Sanatatii.
Cele trei persoane implicate sunt evaluate in continuare la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Slobozia, urmand sa se faca analize la computer-tomograf. Dupa rezultatele acestora, medicii vor decide conduita terapeutica ulterioara, se mai arata in informarea ministerului.
Accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Slobozia, pe DN 21.
"Este vorba despre un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Accidentul a avut loc pe Drumul National 21, la iesirea din municipiul Slobozia. In urma acestui accident, trei persoane, doi barbati si o femeie, au fost vatamate corporal si se afla la acest moment la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. Toate cele trei persoane sunt constiente, au fost ranite usor. Au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare. Urmeaza sa stabilim datele exacte ale producerii accidentului. Confirmam insa ca era vorba despre o coloana oficiala ce se afla in deplasare, mai exact o delegatie oficiala", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Loghin, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita.
Oficiali din cadrul Politiei Romane au confirmat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca printre persoanele ranite si transportate la spital se afla ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, omologul sau din Kuweit si o femeie translator.
Aceleasi surse declara ca, din primele informatii, autoturismul celalalt implicat in accident ar fi fost oprit pe partea dreapta a carosabilului.
In momentul in care masina ministrului a trecut pe langa, a acrosat masina oprita. Nu se stie, la momentul transmiterii acestei stiri, cine se face responsabil de producerea accidentului.
De asemenea, nu se cunoaste daca masina oprise pe partea dreapta pentru a trece coloana oficiala sau era stationata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006024 (s)