News Flash:

BREAKING NEWS! ACCIDENT CUMPLIT in centrul Timisoarei. O basculanta a intrat intr-un tramvai. Sunt 17 raniti!

12 Noiembrie 2015
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
basc tramvai
UPDATE - Un numar de 17 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o cisterna a lovit un tramvai in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, traficul in zona producerii accidentului fiind blocat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, accidentul a avut loc in fata Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, dupa ce soferul unei cisterne a facut o manevra de intoarcere fara sa se asigure, iar autovehiculul a lovit un tramvai.

"Soferul in varsta de 40 de ani al unei autocisterne a facut o manevra de intoarcere pe strada din fata Spitalului de Copii, fara sa se asigure, masina intrand in coliziune cu tramvaiul care circula pe linia 1, inspre Gara de Nord. In urma accidentului, mai multi pasageri din tramvai au fost transportati la spital sau au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului", a declarat Mirela Draghicioiu.

Stire initiala
Un accident grav astazi langa Spitalul Loius Turcanu. Un tramvai al RATT s-a ciocnit cu o autoutilitara.
In urma impactului vatmanul si nu mai putin de 13 pasageri au fost raniti, conform politistilor. . Impactul a avut loc in jurul orei 11.30 si circulatia in zona a fost paralizata. 

Accident grav de circulatie, joi dimineata, in fata Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara. 12 persoane au ajuns la spital dupa ce tramvaiul in care se aflau s-a ciocnit violent de un autocamion, alte trei fiind ranite usor.

Accidentul, spun politistii, s-a produs din cauza soferului betonierei. Acesta a incercat sa intoarca autocamionul in fata Spitalului de Copii. Nu s-a asigurat insa si a fost lovit violent de tramvaiul numarul 1 care circula regulamentar dinspre strada Coriolan Brediceanu spre bulevardul Republicii. 12 pasageri din tramvai au fost raniti si au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.


Circulatia in zona a fost blocata zeci de minute de ambulantele si echipajele de politie sosite la fata locului pentru a acorda primul ajutor victimelor, scrie romaniatv.net.

"E vorba de conducatorul unei autocisterne care a efectuat manevra de intoarcere in fata spitalului Louis Turcanu fara sa se asigure, intrand in coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. In urma accidentului mai multi  pasageri din tramvai au acuzat rani, fapt pentru care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale", a declarat  Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Politistii au deschis acum o ancheta si dosar penal pentru vatamare din culpa soferului vinovat.


basculanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004763 (s)