News Flash:

BREAKING NEWS! 15 ani de inchisoare pentru Nicusor Constantinescu

29 Iulie 2016
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicusor Constantinescu2
Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost condamnat vineri la 15 ani de inchisoare.
Nicusor Constantinescu a fost condamnat vineri, de Curtea de Apel Bucuresti, la 15 ani de inchisoare in asa-numitul Dosar al "perdelelor forestiere". Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Potrivit Romania TV s-au aplicat mai multe sentinte, de 6 ani, de 12 ani, insa intr-un final magistratii au contopit aceste pedepse, au dictat si un spor de pedeapsa si asa s-a ajuns la 15 ani de inchisoare pentru Nicusor Constantinescu
In 2014, Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata in acest dosar pentru sase infractiuni de abuz in serviciu, spalare a banilor si constituirea unui grup infractional organizat. „Inculpatul Constantinescu Nicusor Daniel si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu care decurgeau din calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, determinand un prejudiciu in dauna Consiliului judetean Constanta in valoare de 30.782.039 lei, asa cum reiese din starea de fapt raportata la cele 6 infractiuni de abuz in serviciu”, au scris procurorii in actul de sesizare a instantei. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005943 (s)