News Flash:

Brazi din dopuri, CD-uri, doze sau roţi de biciclete, montaţi în centrul Timişoarei

11 Decembrie 2017
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
brazi 2

Zece brazi realizati din materiale reciclabile, precum dopuri, carton, doze, roti de biciclete sau CD-uri, au fost montati, duminica, in Piata Libertatii din Timisoara, scopul fiind de a oferi o alternativa la pomul taiat de Craciun din centrul orasului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Padurea” formata din cei zece brazi confectionati din materiale reciclabile a fost realizata de Asociatia EcoStuff Romania. Timp de trei luni, peste 150 de voluntari au muncit pentru a realiza instalatia urbana “#possibiliTREE”, care a fost inaugurata, duminica seara, in Piata Libertatii din Timisoara.

Astfel, pana in data de 6 decembrie, timisorenii pot admira in centrul orasului brazi de diferite dimensiuni, cel mai mare avand 12 metri, realizati din pahare de unica folosinta, carton, dopuri, doze, roti de biciclete sau CD-uri.

Initiatorul proiectului “#possibiliTREE”, Larisa Rusu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca brazii din materiale recuperate au fost realizati cu scopul de a le arata timisorenilor ca exista numeroase posibilitati de a avea un pom de Craciun in centrul orasului fara sa fie nevoie sa fie taiat unul din padure.
“In total sunt 11 brazi, doar ca ultimul, caleidoscopul, din cauza conditiilor meteo nu am putut sa-l realizam, urmeaza sa il facem zilele urmatoare, cand se mai incalzeste. Va fi realizat din plexiglas si din oglinda, care este foarte sensibila la temperaturi joase si a trebuit sa amanam realizarea lui. Ceilalti zece brazi sunt in picioare. Am lucrat foarte mult la ei, aproape trei luni, cam 160 de voluntari implicati. Am strans peste 2.000 de ore de voluntariat in trei luni. Eu cred ca a iesit bine si reusim sa oferim timisorenilor o alternativa la pomul taiat din centrul orasului”, a afirmat Larisa Rusu. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004979 (s)