News Flash:

BOMBA! O stirista de la noi a recunoscut ca a facut amor in grup

10 Iulie 2016
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca ionita0
Bianca Ionitainsarcinata in luna a patra, a facut dezvaluiri incendiareStirista, cunoscuta ca una dintre cele mai cuminti si debun simt persoane publice din Romania, nu s-a dat in laturi de ladezvaluiri intime.

Bianca Ionita, la intrebarea "Ce parere ai despre sexul in trei", a oferit, pe sleau, un raspuns care lasa pe toata lumea cu gura cascata, scrie cancan.ro.

"A fost, la 19 ani, neinteresant. Acum sunt prea batrana ca sa mai fac. Nu mai am fantezii neindeplinite, le-am facut pe toate cu sotul bine, majoritatea, pana acum", a declarat indragita stirista.

Dezinvolta si extrem de binedispusa, blonda nu s-a dat in laturi nici cand a venit vorba despre cel mai jenannt moment prin care a trecut de-a lungul vietii. S-a intamplat pe vremea in care era doar o copilita, exact atunci cand te simti si cel mai stanjenit. "Cel mai penibil moment mi s-a intamplat in copilarie, la balet. Mi s-au rupt pantalonii in fund, asta cred ca a fost cel mai jenant moment prin care am trecut", a mai spus Bianca Ionita.

Galerie Foto

Bianca_Ionita
bianca ionita insarcinata dezvaluiri incendiare stirista bun simt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005514 (s)