News Flash:

BOMBA la Steaua! A DEMISIONAT!

21 August 2015
881 Vizualizari | 0 Comentarii
mirel radoi
Mirel Radoi, care a condus echipa Steaua de la inceputul acestui sezon, i-a anuntat, vineri, pe jucatori ca demisioneaza, au declarat, pentru agentia MEDIAFAX, surse din cadrul gruparii ros-albastre.
Radoi a avut o discutie cu jucatorii la finalul antrenamentului de vineri, iar acestia au incercat sa il convinga sa renunte la decizia sa. Cel care a ocupat in organigrama clubului functia de director sportiv le-a explicat jucatorilor ca isi asuma in totalitate vina pentru eliminarea din Liga Campionilor precum si pentru infrangerea suferita, joi, cu scorul de 3-0, in meciul cu Rosenborg din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa.
Sursele citate au afirmat ca Radoi va avea in cursul acestei zile o intalnire si cu finantatorul Gigi Becali.
Gigi Becali: Mirel Radoi nu imi raspunde la telefon ca sa il intorc
Finantatorul Gigi Becali a declarat, vineri, ca Mirel Radoi nu ii raspunde la telefon pentru a-l putea convinge sa renunte la decizia de a demisiona de la conducerea tehnica a formatiei Steaua, informeaza sport.ro.
"M-a sunat Mache (n.r. - team managerul Marius Ianuli) ca Mirel a anuntat in vestiar ca demisioneaza. Nu stiu ce sa fac... ca nu-mi raspunde la telefon. Nu il las. Dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu imi raspunde. Astept si eu", a spus Gigi Becali pentru sport.ro.
La finalul partidei cu Rosenborg de joi seara, Mirel Radoi declara ca va continua la Steaua chiar si in cazul eliminarii din Liga Europa. ""Raman si pentru retur, raman si in cazul ratarii calificarii. M-am gandit bine si cred ca putem sa revenim. Acum conteaza mai putin daca esti barbat sau las. Indiferent ca sunt eu sau altul, cu o echipa ca Steaua nu e de glumit", afirma Radoi joi seara. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)