News Flash:

BOMBA la Miami: Sarapova, eliminata in turul 2 de o anonima!

27 Martie 2015
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea rusa Maria Sarapova, numarul doi mondial, a fost eliminata, joi, in turul doi la Miami Open, de compatrioata sa Daria Gavrilova, locul 97 WTA, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Gavrilova, beneficiara unui wild card, s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 6-3, intr-o ora si 49 de minute.

"Sunt... Dumnezeule! Sunt atat de fericita! Nu am cuvinte", a spus Daria Gavrilova imediat dupa victorie. "Sincera sa fiu, am crezut mereu. Probabil de aceea am invins", a adaugat ea.
Miamiopen.com noteaza ca dupa ce a invins-o pe Sarapova, Gavrilova s-a asezat pe scaunul de langa teren si a plans de fericire.
"Bineinteles, este o supriza. Este turul doi. Asteptarile erau ca eu sa castig. Dar acesta este unul din motivele pentru care jucam meciurile. Tot trebuie sa intri pe teren si sa te impui acolo, indiferent daca esti sau nu favorita. Astazi eu nu am castigat", a declarat Maria Sarapova.
Vineri, la Miami Open vor juca favoritele 1 si 3, Serena Williams, respectiv Simona Halep. Halep, locul 3 mondial, va juca impotriva sportivei cehe Nicole Vaidisova, beneficiara unui wild card si locul 328 WTA, de la ora 17.00, iar noaptea, nu inainte de ora 02.00, va avea loc la Miami meciul dintre numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, si Monica Niculescu, locul 70 WTA. Mediafax.ro

miami open daria gavrilova gavrilova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005605 (s)