News Flash:

BOMBA in Liga I: Steaua, umilita de Voluntari!

23 Februarie 2016
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua ceahlaul
Codasa FC Voluntari a reusit cea mai mare surpriza a sezonului de Liga 1 dupa 3-1 cu Steaua in etapa a 25-a, un meci pe care campioana l-a inceput in postura de mare favorita. Cu o aparare aglomerata care a ingreunat constructia stelista, ilfovenii au lovit dintr-o faza fixa si in minutele de finala pe contraatac.  Pentru Laurentiu Reghecampf este prima infrangere de la revenirea la Steaua, in timp ce Ionel Ganea ajunge la doua victorii consecutive pe banca celor de la Voluntari.
Steaua s-a instalat inca din debut in jumatatea adversa si Tamas a reluat cu umarul peste poarta in minutul 4 dupa un corner batut de Stanciu.
Cei de la Voluntari au avut prima iesire spre poarta lui Nita in minutul 6. Atac al gazdelor cu mingea lasata in dreapta pentru Rus. Acesta il cauta pe Balan cu minge in careu, dar trimite prea tare.
Densitate foarte mare de jucatori la centrul terenului in primele minute si Steauaq, echipa dispusa sa-si asume contructia, a avut de suferit. Cei de la Voluntari au aglomerat deliberat zona din fata apararii in tentativa de a bloca forta ofensiva a campioanei.
Ocazie de gol pentru Voluntari in minutul 15. Momcilovic l-a scapat pe Rus si fostul dinamovist a fost aproape de a-l surprinde pe Nita cu un sut la coltul scurt.
Penalty neacordat pentru Steaua in minutul 13 la un hent comis de Rus la sutul lui Stanciu dintr-o lovitura libera indirecta. Faza rezultata dupa ce Achim a ridicat periculos de mult piciorul la un duel cu Hamroun in propria suprafata de pedeapsa.
Ocazie uriasa ratata de Hamroun in minutul 26. Cea mai mare pentru Steaua de la inceputul meciului. Enache a centrat ideal si algerianul a reluat neglijent peste cu toata poarta in fata.
Sansa de gol irosita si de Marica in minutul 35 la o centrare venita din dreapta. Singur in fata portii, Marica a vazut tarziu mingea din cauza lui Filipov si a reluat fara preluare peste poarta.
Voluntari a dat lovitura in minutul 38 prin Achim, jucator transferat in iarna de la Viitorul. O centrare din corner a fost finalizata de Achim cu o lovitura de cap de langa Hamroun.
Laurentiu Reghecampf l-a introdus la pauza pe Popa in locul lui Bourceanu si mijlocasul avea sa restabileasca egalitatea in minutul 50 dupa o actiune de toata frumusestea. Acesta a recuperat la centrul terenului in duel cu Barna si a inscris cu un sut la coltul lung.
Steaua s-a aruncat in atac, iar Reghecampf a fortat prin Gebhart si Kharja, ultimul revenit dupa aproape trei luni de inactivitate. 
Cei de la Voluntari au aglomerat zona din fata propriului careu si au iesit periculos pe contraatac in minutul 81 prin Kone si Moke. Popa a revenit puternic din spate si a degajat in corner la o faza limita.
Voluntariul a dat lovitura pe contraatac in minutul 89 prin Kone. Totul a pornit de la o pasa gresita de Kharja pentru Gebhart si Kone a pornit din propria jumatate spre poarta stelista. Pintilii si Tamas au evitat faultul asupra lui Kone si acesta a finalizat singur cu Nita.
Onlinesport.ro

steaua laurentiu reghecampf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005563 (s)