News Flash:

BOMBA! Dragnea revine in „scandalul Niculae-Bica”

15 Decembrie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat la finalul sedintei CEX al PSD care este implicarea sa in scandalul ”Niculae-Bica” si spaga de 3,5 milioane de euro, social-democratul spunand ca nu are nicio informatie si ca totul I se pare ”o enormitate”.
Social-democratul Liviu Dragnea neaga cu vehementa orice implicare a sa intr-un nou dosar in care ar fi vizata Alina Bica, fosta sefa a DIICOT. Concret, Dragnea spune ca nu a intermediat niciodata o discutie intre Ioan Niculae si Bica si nici nu i-a promis fostei sefe DIICOT sprijin pentru a ajunge procuror general, asa cum reiese dintr-un document DNA prezentat de Robert Turcescu.
”Eu nu am vazut niciun document, nu am vazut nicio informatie. Mi se pare o enormitate, nu am facut asa ceva si nu nici nu am auzit de asa ceva”, a fost prima reactie a lui Dragnea.
Intrebat daca Ioan Niculae a folosit telefonul sau pentru a vorbi cu sefa DIICOT, Dragnea a raspuns: „categoric nu”. 
”Nu am de unde sa stiu, nu mi-a folosit nimeni telefonul pentru a vorbi cu altcineva, nu am intermediat asa ceva, am aflat si eu de la voi astazi cum ati aflat si voi. Vreau sa ma dumiresc si eu de unde a aparut, ce se spune. Nu mi-a folosit nimeni telefonul. Nu am vorbit cu doamna Bica, nu am propus-o eu. Informatiile le avea premierul, nu noi la partid, nu am folosit influenta politica. Nu a venit Bica la mine sa ceara sprijin politic. Nu am intermediat de asa ceva, nu am auzit asa ceva”, au fost replicile lui Dragnea la intrebarile reporterilor despre implicare sa in acest scandal.
Un document DNA prezentat de Robert Turcescu pe blogul sau, a carui veridicitate a fost confirmata de surse judiciare pentru gandul, arata ca procurorii DNA au dispus disjungerea mai multor dosare din cazul Alina Bica-ANRP. Dosarele au legatura cu spete in care fosta procuroare-sefa Alina Bica ar fi intervenit pentru tergiversarea solutionarii lor, in schimbul unor avantaje. Conform ordonantei procurorilor, Alina Bica ar fi primit 3,5 milioane euro mita de la Ioan Niculae. La pachet cu aceasta suma ar fi venit o promisiune a lui Niculae ca el si Liviu Dragnea sa o sprijine pe Bica pentru a ajunge procuror general.
Gandul.info 

diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)