News Flash:

Bilantul victimelor din Colectiv a ajuns la 56. O tanara de 28 de ani a murit

16 Noiembrie 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese
Bilantul victimelor din incendiul produs pe 30 octombrie in clubul Colectiv creste din nou. O tanara de 18 ani a murit, luni dimineata, la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" din Bucuresti. Numarul victimelor a ajuns la 56.
In noaptea de 30 octombrie, un incendiu izbucnit intr-un club din Capitala punea doliu pe o tara intreaga. Zeci de tineri si-au pierdut viata in acea seara de toamna si peste 100 au ajuns arsi de vii pe un pat de spital din Romania sau din strainatate. Au trecut doua saptamani de la tragedie si numarul mortilor in urma incendiului din Colectiv continua sa creasca.
Luni dimineata, o tanara de numai 18 ani a inchis ochii pentru totdeauna. Fata era internata in Spitalul Sf. Ioan din Capitala si desi medicii au facut tot ce le-a stat in puteri sa o salveze corpul chinuit de flacari a cedat si fata a pierdut lupta cu moartea.
MS arata ca 37 de persoane ranite in Colectiv au fost transferate in unitati sanitare din strainatate in Austria, Belgia, Olanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)