News Flash:

Bilantul uraganului Matthew: 339 de MORTI! Se indreapta spre FLORIDA

7 Octombrie 2016
994 Vizualizari | 0 Comentarii
uragan
Uraganului Matthew a ajuns in Bahamas, lasand o criza umanitara in Haiti. Peste 300 de persoane au fost ucise pana in prezent in Haiti, Republica Dominicana, Sf. Vincent si Grenadine, iar oficialii au declarat ca se asteapta ca numarul victimelor sa creasca, informeaza CNN, preluat de Mediafax.

UPDATE: Cu rafale de vant de circa 215 kilometri pe ora, furtuna care a provocat decesul a cel putin 339 de persoane in Haiti si a lovit nord-vestul Bahamas in trecerea sa prin Caraibe, este catalogat la categoria 4 (pe o scara de la 1 la 5), potrivit Centrului national american pentru uragane (NHC), informeaza Reuters.

Presedintele american Barrack Obama a declansat, joi, stare de urgenta in Florida si ulterior si in Carolina de Sud.

Exista risc de inundatii in Florida, Georgia si Carolina de Sud, a avertizat NHC potrivit caruia uraganul Matthew ar putea avea ''un impact dezastruos''. 

Uraganul Matthew se indreapta spre Florida, Statele Unite, unde va ajunge in aceasta dimineata. Presedintele Barack Obama a declarat joi stare de urgenta in Florida, populatia fiind sfatuita sa evacueze zona, sa nu isi riste viata.



matthew bahamas haiti 300 barrack obama florida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006412 (s)