News Flash:

Bilantul cutremurului din Indonezia a ajuns la doi morti si sapte raniti

16 Decembrie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur foarte puternic in romania 432904

Cel puţin două persoane au decedat, iar alte şapte au fost rănite în urma cutremurului produs vineri seară în zona insulei Java din Indonezia, potrivit bilanţului preliminar anunţat de autorităţile regionale, potrivit presei internaţionale.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani şi o femeie de 80 de ani au decedat în urma prăbuşirii clădirilor în care aceştia se aflau, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al Agenţiei pentru gestionarea calamităţilor naturale.

Numeroase case s-au prăbuşit în districtele Tasikmalaya, Pangandaran, Cimerak şi Sidamulih, situate în apropierea epicentrului cutremurului, a comunicat Agenţia pentru gestionarea calamităţilor naturale.

Peste 40 de locuinţe s-au prăbuşit, iar alte 65 au suferit avarii majore, a declarat Nugroho, potrivit site-ului agenţiei The Associated Press.

Aproximativ 70 de pacienţi de la spitalul din localitatea Banyumas au fost evacuaţi după ce clădirea unităţii sanitare a fost avariată, relatează Reuters online.

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,5 grade a avut loc vineri seară în largul coastelor Indoneziei, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).

Cutremurul a avut loc la ora 23.47 (18.47, ora României), în largul Insulei Java, la adâncimea de 92 de kilometri.

Cutremurul a fost simţit inclusiv în capitala Indoneziei, Jakarta, aflată la aproximativ 300 de kilometri de epicentru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005789 (s)