News Flash:

Bercea Mondial, sotia sa, Marian Chitea si Danisor George, arestati in dosarul de evaziune

28 Noiembrie 2014
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sotia sa, Fanica, fostul subprefect de Olt Marian Chitea si omul de afaceri Sergiu Danisor, retinuti miercuri de DIICOT pentru evaziune si spalare de bani, au fost arestati.
Sandu si Fanica Anghel, Marian Chitea si Sergiu Danisor au fost retinuti, miercuri, de procurorii DIICOT Craiova, pentru constituirea unui grup infractional organizat, delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani, in forma continuata.
Potrivit DIICOT, acestia sunt suspectati ca, in perioada 2007 - 2011, au constituit un grup infractional organizat in scop de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani.
Acestia, prin intermediul SC Topcad Construct SRL Slatina, administrata in toata aceasta perioada de Chitea si Danisor Sergiu, au derulat mai multe tranzactii comerciale cu autoturisme achizitionate de la SC Euro Tehno Grup SRL Pitesti si SC Autec Autotehnik SRL Pitesti. Autoturismele au fost cumparate in numele SC Topcad Construct SRL Slatina, prin Sandu Annghel si Florin Anghel, delegati, iar plata acestora s-a facut atat prin depuneri in numerar in conturile celor doua societati din municipiul Pitesti, judetul Arges, cat si prin plati facute direct din conturile SC Topcad Construct SRL Slatina, potrivit procurorilor. Mediafax.ro

marian chitea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008284 (s)