News Flash:

Berbeci, nu faceti excese alimentare! Cum stati cu sanatatea in aceasta saptamana

15 Decembrie 2015
1996 Vizualizari | 1 Comentarii
horoscop0
Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Daca de obicei esti plina de energie, in aceasta saptamana te apropii de o usoara deprimare. Incearca sa te inconjori de persoane vesele si nu permite nimanui sa iti strice Sarbatorile. Lucreaza la psihic!

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta saptamana, insa nu se poate spune nici ca ai o stare excelenta. Schimbarile bruste de dispozitie te vor speria putin pe tine, cat si pe cei din jurul tau.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar daca vei intampina unele probleme de sanatate in aceasta perioada, nu este necesar sa dramatizezi. O mica durere de cap sau un inceput de raceala nu sunt boli care sa te impiedice sa isi duci sarcinile la bun sfarsit. 

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Ai grija la schimbarile de temperatura care se vor produce in aceasta saptamana, altfel te vei alege cu o gripa care iti va strica sarbatorile. Chiar daca esti cocheta si vrei mereu sa fii la patru ace, in aceasta perioada trebuie sa apelezi la hainele groase din dulap!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Incearca sa nu incepi sa faci excese alimentare inca de pe acum. Chiar daca este tentant sa gusti din toate bunatatile pe care le pregatesti, nu te lasa condusa de pofte! Exista riscul sa te alegi cu probleme digestive care iti vor da batai de cap.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Chiar daca este multa agitatie in jurul tau, tu te vei lupta saptamana aceasta sa ramai pozitiva si sa te bucuri de orice clipa de dinaintea sarbatorilor de iarna. Vei reusi sa pregatesti tot ce si-ai propus, asa ca nu este cazul sa te extenuezi crezand ca nu vei termina.
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu vei intampina probleme de sanatate in aceasta perioada daca ai grija sa nu faci excese. Chiar daca ti-e pofta de toate mancarurile pe care le gatesti sau le vezi, trebuie sa iti impui niste limite clare inca de la inceput.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nu ignora nici cea mai mica durere in aceasta saptamana, altfel risti sa se agraveze cand ar trebui sa fii in forma maxima. Protejeaza-te de frig, plamanii si capul sunt partile corpului tau vizate!

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ceri prea mult de la tine si tinzi sa gresesti din cauza acestei atitudini. Nu spune nimeni sa nu fii ambitioasa, insa trebuie sa stii cand sa te opresti. Faci prea multe lucruri deodata, iar deplasarile vor pune capac.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ezita sa mergi la medic daca nu te simti bine in aceasta saptamana, altfel e posibil doar sa iti agravezi situatia. Cei din jurul tau au nevoie de tine asa cum i-ai obisnuit, adica plina de energie!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Adopta un stil de viata sanatos si dormi bine! Odihna este foarte importanta in aceasta saptamana, pentru ca ai foarte multe lucruri de facut si ai nevoie de energie. Incearca sa faci echipa cu cineva!

sagetator capricorn varsator pesti berbec taur rac leu fecioara balanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)