News Flash:

Beneficiile uimitoare ale ceaiului de papadie

14 August 2015
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai papadie
Papadia e detoxifianta

De sute de ani, papadia este folosita pentru efectul tonic, pentru drenarea bilei sau eliminarea toxinelor. Se face o infuzie din doua lingurite de planta (atat frunze, cat si radacini) la o cana cu apa clocotita, din care se beau doua cani pe zi.

La fel de util este si ceaiul de papadie (doua lingurite de planta la o cana cu apa, fierte 10 minute), din care se vor bea cate doua linguri la interval de patru ore.

Socul e depurativ

Ceaiul de soc este recomandat la inceputul regimului de slabire, avand rolul de a optimiza diureza. Pune trei lingurite de flori uscate si maruntite la o ceasca de apa clocotita. Lasa vasul acoperit zece minute si bea 3-5 cesti pe parcursul unei zile. 

Ceaiul verde, ideal si dupa cura

Favorizeaza arderea caloriilor, stimuleaza mobilizarea grasimilor, reduce asimilarea glucidelor si lipidelor alimentare. Se utilizeaza atat in timpul curelor de slabire, cat si dupa terminarea acestora, scrie incomemagazine.ro.

Se prepara astfel: peste o lingurita de ceai verde se toarna o ceasca de apa fierbinte, se lasa la infuzat 5 minute, apoi se strecoara. Se consuma 3-5 cesti pe zi, ultima cu cateva ore inainte de culcare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006212 (s)