News Flash:

Bei des cafea de la automat? Nu o sa mai bei dupa ce citesti asta. Iata cat de periculoasa este (FOTO)

19 Noiembrie 2015
2480 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea automat
Specialistii atentioneaza ca o cafea de la automat contine mai multe chimicale decat cea din boabe de cafea macinate. De asemenea, medicii recomnada sa evitam pe cat e posibil consumul de cafea de la automat, pentru ca ne poate imbolnavi de afectiuni grave. Iata ce pericole ascunde aceasta cafea.

Un espresso de la automat contine 100 mg de cofeina, jumatate din aportul zilnic acceptabil pentru un adult, dar la automate se foloseste cafea instant, care se resoarbe din organism de cinci ori mai greu decat cafeaua macinata din boabe, scrie romaniatv.net.

Cei care beau fie si numai doua cafele de la automat intr-o zi, la serviciu, in intervalul de 8 ore, depasesc rapid maximumul de cofeina admis, iar in timp supradoza duce si la formarea pietrelor la rinichi.

"De multe ori acele cefele contin grasimi hidrogenate, care sunt dovedite ca nu sunt sanatoase si cresc riscul de boli tumorale.

As sugera o cafea simpla pentru ca are mai putine substante adaugate si este mai aproape de ceea ce ne-am prepara noi in casa", a declarat doctorulGheorghe Mencinicopschi.

 

Galerie Foto

cafea_automat2
cafea macinate espresso gheorghe mencinicopschi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007926 (s)