News Flash:

Becali da afara 6 jucatori de la Steaua. Marica si Bourceanu sunt pe lista neagra

4 Mai 2016
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
marica1
Finantatorul Stelei, George Becali, a anuntat, marti, ca vor exista mai multe modificari la Steaua, printre care aducerea unui atacant, dar si plecarile lui Rapa, Papp, Kharja, Bourceanu, Gebhart si Marica.
Steaua a pierdut titlul in fata Astrei, dar Becali spune ca a conturat planul pentru sezonul urmatorul, desi a anuntat ca se retrage. Finantatorul Stelei sustine ca va transfera un atacant din Europa, insa a refuzat sa-i dea numele. La capitolul plecari, Becali i-a nominalizat pe Rapa, Bourceanu, Kharja, Papp, Gebhart si Ciprian Marica. De asemenea, omul de afaceri din Pipera este decis sa renunte si la jucatorii pe care Steaua i-a imprumutat la alte echipe.
”Daca lua Dinamo titlul, ma ofticam. Dar ce treaba am eu cu Astra? Nu aveam eu chef sa ma duelez in vorbe cu Sumudica. El a fost obraznic. Daca asa a fost sa fie, ce sa fac? Mie nu-mi pare rau de ce fac in viata. Asa cum gandit, asa a fost si s-a terminat. Prezentul si viitorul conteaza. O sa vedem viitorul, ca ei nu au castigat nimic. Fotbalul se joaca pentru a castiga campionatul si pentru a face bani. Fotbalul in Romania se joaca pentru a juca in cupele europene. O sa vedeti cum va fi.
Faceti o analiza cu cine pot cadea ei si cu cine putem cadea ei. S-ar putea sa picam noi cu o echipa mai usoara decat ei. Astra poate cadea cu o campioana care este cap de serie. Daca este cap de serie, inseamna ca este campioana, a participat in cupele europene si are experienta. Deci va pica cu o echipa puternica. Nu cred ca vor trece de turul trei. Eu asa cred.
Meciul cu Lignitul Oltenia m-a deranjat cel mai tare. Nu a fost problema ca n-am castigat, ci ca nu jucam. Specialistii Reghe si cu Meme mi-au spus ca n-am jucat pentru ca n-avem atacant. Atacantul rezolva problema echipei. Deci luam atacant. Din Europa il luam. Eu nu mai stiu fotbal. Nu e normal sa mai fac inca o incercare? Sa aduc un atacant, ca spun ei ca n-avem atacant si ca de-aia nu jucam. Ei mai spun ca mai e nevoie de un mijlocas langa Pintilii. Pai avem sase mijlocasi. Voi renunta la Kharja si Bourceanu si raman patru. Meme Stoica si Reghecampf garanteaza pentru acest atacant.
Ce sa mai faca Marica? Tamas e la echipa nationala. Sunt vreo sase jucatori care trebuie sa plece. Daca nu pleaca, nu vor face antrenament cu echipa. Se vor antrena pe acolo. Este adevarata lista cu Bourceanu, Papp, Kharja, Rapa, Gebhart... La revedere cu cei care sunt imprumutati (n.r. Alcenat, Stefanescu, Chitosca, Tudorie, Iancu, Parvulescu). Alcenat, Iancu... cu totii pe banca acolo, la Herastrau.
Eu vreau sa-i luam pe Razvan Marin si Florin Tanase pentru cupele europene. Daca vom intra in grupele Ligii, dam un pret, daca intram in grupele Europa League, dam alt pret”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007529 (s)