News Flash:

Bebelusii si colicile: cum sa nu intri in panica

20 Noiembrie 2014
1576 Vizualizari | 0 Comentarii
Colicile bebelusilor sunt probleme pe care multe mamici nu stiu cum sa le gestioneze. In momentele in care isi vad micutii plapanzi in suferinta aceea groaznica, multe mamici nu stiu cum sa reactioneze si ajung astfel sa dispere. 
Cu toate acestea, specialistii arata ca o mama speriata si ingrijorata va transmite aceste sentimente copilului sau si astfel micutul va fi si mai nelinistit. Asadar, pentru acele momente tensionate si neplacute atat pentru mamici cat si pentru bebelusi, exista unele practici care vor imbunatati situatia. Va prezint cateva astfel de idei in randurile de mai jos:
- mergeti intr-o calatorie cu masina; multi bebelusi se linistesc pe drum, calmandu-se datorita felului in care se leagana masina. Trebuie, totusi sa aveti un scaun auto in care micutul sa se simta confortabil si sa poata sa se  linisteasca. Gasiti scaune auto de calitate, pentru toate grupele de varsta si greutate, la un pret avantajos, pe Marisuca.ro.
- luati copilul in brate si leganati-l usor. Cu toate acestea, in primul rand trebuie sa va linistiti voi, pentru ca daca va panicati veti incepe sa leganati micutul mai alert - ii veti transmite grija voastra micutului. 
- o muzica linistitoare si o lumina blanda in camera pot sa ajute. Urmariti comportamentul copilului si observati lucrurile care il linistesc.
- nu hraniti copilul in exces. Probabil nu va refuza mancarea, insa aceasta nici nu ii va face bine, deoarece colicile abdominale apar datorita unui blocaj al aerului la nivel intestinal. Asadar, o activitate mai mare a stomacului doar va inrautati situatia. 
Cel mai important este ca sa nu va panicati. Este normal sa va ingrijorati insa trebuie sa tineti minte ca aceste situatii sunt des intalnite la majoritatea bebelusilor si ca in scurt timp vor trece. Asadar, linistiti-va dumneavoastra pentru ca in scurt timp se va calma si micutul. 

colicile bebelusilor marisuca ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013428 (s)