News Flash:

BAUTURA MIRACULOASA care opreste CANCERUL si distruge bacteriile

28 Aprilie 2016
29252 Vizualizari | 0 Comentarii
zer
“Daca toata lumea ar fi hranita cu zer, doctorii ar da faliment” asa suna un proverb italian, dar cati dintre noi mai bem astazi zer? Acest preparat si-a pierdut intrebuintarea, nu insa si valoarea curativa.
Zerul contine substante hranitoare, aceleasi pe care le are si laptele, insa mai putine grasimi. Este bogat in vitaminele din complexul B, calciu, potasiu si iod. Proteinele din zer contin cea mai mare concentratie de lanturi de aminoacizi. Aminoacizii din zer constituie o adevarata sursa de energie pentru cei implicati in exercitii fizice prelungite, solicitante si permit atletilor un antrenament mai intens pe o perioada mai indelungata de timp, potrivit antenasatelor.ro.
  
Proteina din zer obliga ficatul sa sintetizeze alti acizi biliari, consumand astfel rezervele de colesterol hepatic. Zerul stimuleaza imunitatea prin continutul de lactoferina. Protejeaza impotriva demineralizarii tesuturilor dentare. Zerul terapeutic trebuie sa fie proaspat. Se obtine prin strecuratul laptelui dupa ce s-a prins. Iata cateva dintre beneficiile consumului de zer: 

Zerul topeste grasimile 
Una dintre calitatile de baza ale zerului este faptul ca este sarac in calorii. El ajuta la eliminarea reziduurilor din organism. Un pahar de zer contine doar 48 kilocalorii si il puteti bea in locul unui pahar cu apa, deoarece indeparteaza si setea. Proteinele din zer stimuleaza corpul in producerea colecistokininei, un hormon care apare dupa masa si care da senzatia de satietate si poate ajuta la pierderea in greutate. 
  
Creste rezistenta la efort 
Zerul contine acid orotic (vitamina B13), care s-a dovedit valoros in tratarea sclerozei multiple. Acest acid fixeaza magneziul la nivel celular si creste valoarea energetica a celulelor muschiului inimii, marind astfel rezistenta la efort si stres. 
  
Reduce colesterolul 
Doua-trei pahare de zer consumate zilnic reduc valoarea colesterolului din sange, scad procentul de colesterol din ficat si protejeaza sistemul cardio-vascular. Jumatate de litru de zer consumat zilnic creste capacitatea de aparare a organismului si distruge bacteriile. 
  
Micsoreaza tumorile si vindeca anemia 
In mai multe cazuri de cancer (de san cu metastaze, cancer de pancreas si cancer de ficat), 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru de zer) administrate zilnic, timp de 6 luni, a dus la regresia tumorilor, normalizarea hemoglobinei si a numarului de limfocite. Un tratament de o luna, in care se bea cate o jumatate de litru de zer pe zi, rezolva anemia. 

zer proteina reduce colesterolul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007272 (s)