News Flash:

Batalie apriga pentru un loc de consilier local la Resita

5 Mai 2016
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
Aproape 300 de politicieni din Resita vor incerca sa obtina votul alegatorilor inscrisi in Registrul electoral pentru alegerile din 5 iunie si sa obtina functia de consilier local al municipiului. 
'Candidaturile depuse de catre partide si independenti, pentru Consiliul Local Resita, au ramas definitive prin proces verbal. Potrivit centralizatorului, exista un singur candidat independent, restul fiind candidaturi din partea partidelor politice', a declarat judecatorul Daniela Detesan, presedintele Circumscriptiei Electorale Nr. 1 Resita. 
In total sunt 295 de candidati pe listele depuse la Biroul Electoral de Circumscriptie Resita pentru functia de consilier local. Dintre acestia, Gheorghe Nasturel si-a depus candidatura ca independent, in timp ce lista Partidului M10 contine doar trei candidati pentru functia de consilier local. De asemenea, Partidul Romania Mare a reusit sa completeze lista cu doar sase persoane. 
Partidul Puterii Umaniste si Uniunea Crestin Democrata din Romania vor candida, la Resita, cu cate 21 de consilieri fiecare, iar toate celelalte partide politice vor avea cate 27 de candidati pe liste. 
La Resita sunt inscrise pe listele de alegatori pentru alegerile locale din 5 iunie un numar de 75.462 de persoane. AGERPRES

resita alegerile daniela detesan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005030 (s)