News Flash:

Bataie de joc la compania Tarom! Sute de oameni care au plecat din Antalya, blocati mai multe ore pe aeroport!

20 Iulie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom2

Un nou caz revoltator in care este implicata compania aeriana de stat Tarom. Sute de pasageri s-au trezit blocati pe Aeroportul din Otopeni dintr-o grava eroare de management a companiei aeriene. Pasagerii ar fi trebuit sa ajunga din Antalia la Iasi, insa s-au trezit blocati in Capitala din cauza altor curse. Cum s-a ajuns aici? Pentru ca traficul a fost supraaglomerat din cauza charterelor de vara, celelalte curse au avut de suferit, iar programul a fost dat complet peste cap. Pasagerii care urmau sa ajunga la Iasi au fost nevoiti sa astepte cu orele in Otopeni, pentru ca zborurile au fost decalate. Avionul care urma sa ajunga la Iasi a decolat cu intarziere din alte rute, iar asta a facut ca totul sa fie dat peste cap, iar sute de oameni sa fie lasati sa astepte fara nicio explicatie.

Iata ce spune unul din pasagerii nevoiti sa suporte acest calvar: 

"Odata cu explicatia pe care mi-a dat-o tovarasul de la pupitrul pentru imbarcari, mi-am dat seama ca Taromul este o companie foarte slaba si neserioasa! Intarzierile pe cateva rute pot fi zilnice, iar in capcana asta putem cadea oricand. Deci: Taromul opereaza in Antalia si probabil inca in cateva zone turistice. Cica aici vara este un trafic super aglomerat si haotic din cauza charterelor companiilor de turism. Cu alte cuvinte, se creeaza ambuteiaje aeriene si, deci poti sta blocat in trafic. Deci cursele care merg spre orasele turistice gen Antalia, daca opereaza in aceeasi zi si curse interne, le pot da peste cap pe acestea, pentru ca in Antalia au stat blocate in trafic. Este o mare prostie sa amesteci zborurile precise interne sau externe cu zborurile care merg spre Antalia. Avionul dimineata a capatat o intarziere de vreo trei ore in Antalia. A plecat cu trei ore mai tarziu spre Atena si acum pleaca cu doua ore si treizeci minute mai tarziu spre Iasi. Atat timp cat din Bucuresti se poate decola pentru ca vremea este buna si la Iasi se poate ateriza, nu inteleg de ce trebuie sa stiu despre bucataria lor de combinatii de gen ca aeronava s-a impotmolit dimineata in Antalia si de asta pleaca mai tarziu spre Iasi. Eu nu mi-am cumparat un bilet Antalia-Athena-Bucuresti-Iasi. Nu stiu cum se face ca a plecat la timp cursa spre Suceava cea de Timisoara si cea de Cluj. In acelasi timp, ne-au facut din mana de mult pasagerii care zboara spre Iasi cu Blue Air-ul. Taromul s-a multumit sa trimita un tanar care mai mult in soapta ne-a informat ca o sa plecam mai tarziu cu doua ore. In momentul in care l-am rugat sa cheme vreun sef ca sa discutam cu el, mi-a spus ca este imposibil", a precizat pasagerul.

Nu este pentru prima oara cand avioanele companiei Tarom intarzie pe cursele externe si isi bat joc de oameni la cursele interne. Desi compania detine o flota mare, managementul este unul dezastruos. Ar trebui sa plece acasa toti sefii Tarom si sa vina niste oameni competenti la varful acestei companii. Se pare ca nici la Ministerul Transporturilor nu se doreste o astfel de schimbare, din moment ce scandalurile de acest gen sunt tot mai dese.

Vom reveni cu detalii. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006200 (s)