News Flash:

Bataie crunta la Deta, iscata de de la vanzarea unui telefon. Trei barbati au ajuns la spital

21 Iulie 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
salvare2
Trei barbati au ajuns la spital, luni seara, in urma unui scandal izbucnit intre mai multe persoane, in orasul Deta, din judetul Timis, dupa ce cetateni de etnie roma au incercat sa ii vanda un telefon mobil fiului unui fost politist, oamenii legii intervenind pentru aplanarea conflictului.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ancuta Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un scandal a izbucnit, luni seara, in orasul Deta, trei persoane fiind transportate la spital si alte cateva la sediul Politiei, pentru a fi audiate.
”A avut loc un conflict in orasul Deta, in urma caruia mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Politiei Deta. Trei oameni au fost transportati la spitalul din localitate, in urma scandalului. Politistii vor stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul. Cel mai probabil va fi intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si loviri si alte violente”, a declarat Ancuta Morariu.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, mai multi cetateni de etnie roma, care s-au intors recent in tara din strainatate, au incercat sa ii vanda un telefon mobil fiului unui fost politist, pe strada. Tanarul le-ar fi spus vanzatorilor ca se simte inselat, iar acestia au ripostat. Astfel, intre romi si tanar a izbucnit o bataie, fiecare tabara chemand ajutoare.
Cativa trecatori au sunat la numarul de urgente 112, iar mascatii de la Serviciul pentru Actiuni Speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)