News Flash:

Basescu vorbeste despre candidatura la sefia PMP

6 Septembrie 2015
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu, prezent sambata la scoala de vara a Organizatiei de Tineret a PMP, considera ca este prematur sa spuna daca va candida la presedintia partidului, precizand ca mai intai trebuie sa se inscrie in partid.
Intrebat de unul dintre participantii la cursurile scolii de vara a Organizatiei de Tineret a PMP, care se desfasoara la Mamaia, daca va candida la sefia PMP, la viitorul congres al formatiunii, Traian Basescu a raspuns, razand: "Intai sa ma inscriu in partid. Vreti sa-l schimbam pe Tomac acum (Eugen Tomac, presedintele PMP- n.red)?".
Fostul presedinte anuntase, pe 22 august, la finalul Conferintei Regionale a PMP de la Alba Iulia, ca, cel mai probabil, se va inscrie in PMP din toamna.
"As incheia asigurandu-va ca, dupa ce am fost la Conferinta Regionala de la Timisoara, de la Galati, de la Iasi, de la Pitesti si aici, la Alba, probabil ca, din toamna, nu voi fi numai partenerul dumneavoastra, ci ma voi inscrie in partidul dumneavoastra", a spus Basescu la Alba Iulia.
In 18 aprilie, fostul presedinte Traian Basescu afirma ca nu se va inscrie in PMP, pentru ca "actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi", el adaugand ulterior, raspunzand unei intrebari, ca nu se va mai inscrie niciodata in vreun partid.
"In mod categoric partidele tranzitiei, in opinia mea, si-au facut datoria fata de tara, cu toate pacatele lor. Tara este in NATO, tara este in Uniunea Europeana, tara este sigura, astazi, cand vorbim. Dar a trecut vremea lor. Ca orice perioada de tranzitie, actorii tranzitiei, la un moment dat, trebuie sa faca pasul inapoi, sa lase loc unor elemente noi ale societatii, unor structuri politice noi, care sa nu aiba incarcatura compromisurilor din perioada de tranzitie.(...) Acestea sunt motivele pentru care eu cred, cu toata sinceritatea, ca un partid nou, cum este Miscarea Populara, este un partid care poate da speranta si este un partid care poate fi construit pentru a arata ca un partid frumos (...). Acesta este si motivul pentru care eu nu ma voi inscrie in PMP si voi ramane un partener al acestui partid atat timp cat partidul o sa aiba nevoie de experienta mea. Va asigur ca va veni si momentul in care veti avea suficienta experienta sa mergeti fara partener inainte", declara fostul presedinte Traian Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005114 (s)