News Flash:

Basescu: Ministrul Apararii mi-a dat sarcina prin presa. Tinde sa dovedeasca ca nu intelege nimic

18 Decembrie 2014
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca a vazut ”sarcina primita prin presa”, de la ministrul Apararii, sa rezolve la Consiliu problema bugetului Apararii, el aratand ca Dusa ”tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic”.
”Am vazut sarcina primita prin presa, de la ministrul apararii, sa rezolv problema bugetului Apararii. Domnul ministru tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic. Intrebarea mea este, pentru ca nu vreau sa se faca un joc politic pe aceasta tema, ce documentatie s-a trimis la Comisia Europeana, pentru ca eu sa pot sustine in Consiliu acest lucru?”, a spus presedintele Basescu, la Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Bruxelles.
Seful statului a afirmat ca a discutat cu premierul Victor Ponta acest subiect, in timpul negocierilor cu Fondul Monetar International.
”L-am rugat sa agate in deficitul pe care il va conveni, si care a ramas in programul stabilit, deficit pe ESA 1,4% si deficit structural 1% din PIB, dar l-am rugat, in interiorul acestui deficit, pentru a credibiliza actiunea noastra, sa agate un 0,1% in plus pentru Armata, pentru ca noi sa spunem: Atat am putut, dar mai vrem o extindere cu inca 0,2% a deficitului destinat cheltuielilor de aparare”, a explicat Traian Basescu. Mediafax.ro

comisia europeana aeroportul otopeni bruxelles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006352 (s)