News Flash:

Basescu: "In Romania se instaleaza la putere o secta a securitatii nationale corupta"

18 Aprilie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
O ''secta a securitatii nationale'' corupta, avida de putere, nelegitima se instaleaza la conducere in Romania pe fondul slabiciunilor clasei politice, considera fostul presedinte Traian Basescu.
'Este evident ca, pe fondul slabiciunilor clasei politice, in Romania se instaleaza la putere o «secta a securitatii nationale» corupta, avida de putere, nelegitima in exercitarea puterii, raspindita in toate structurile statului si care si-a propus sa substituie clasa politica si cu tendinta de a influenta si justitia. Daca politicienii vor continua sa tremure de frica, nu peste mult timp, aceasta «secta a securitatii nationale» va deveni stapana tuturor pirghiilor statului, inclusiv a acelora care implica decizii politice. (...) Mult timp am avut dubii ca un astfel de proces nedemocratic s-ar petrece in Romania. Acum sunt aproape sigur ca el se desfasoara si ma simt obligat sa-mi fac publica ingrijorarea'', a scris luni fostul presedinte pe Facebook.
In opinia sa, ''secta securitatii nationale'' este formata din ''unii sefi ai institutiilor de forta ale statului si din justitie, doctori plagiatori in stiintele securitatii si in stiinte juridice, academicieni secreti in securitate nationala beneficiind de rente viagere, participanti la cursuri de securitate nationala, toti bugetari bine platiti, risipiti in toate institutiile statului in functii cheie''.
''Pe fondul credibilitatii scazute a Parlamentului, incepind cu 2015, statul roman pare a fi intr-un proces rapid, de capturare de catre o «secta a securitatii nationale», bine sustinuta de acoperitii din presa. Ei reusesc sa faca aproape irelevanta activitatea si decizia politica acum, dar foarte probabil si in viitor. Avem un guvern in care «secta securitatii nationale» este bine reprezentata prin domnii ministri Vasile Dincu, PetrPetre TobaAdrian Curaj, dar in egala masura secta este bine reprezentata la presedentie, in ambasade, ANAF, ANI, DIPI, Parlament, ministere, agentii guvernamentale. Sunt oameni care se sprijina si se protejaza unii pe altii '', mai sustine Basescu. Mediafax.ro

traian basescu facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004318 (s)