News Flash:

Basescu, despre socrul sau: A trait frumos si drept

10 Iulie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu4 2
Fostul presedinte Traian Basescu, aflat la Suceava la priveghiul socrului sau Gheorghe Andrusca, mort la varsta de 96 de ani, a spus ca acesta "a trait frumos si drept" si ca perioada cat a fost jandarm "i-a luminat viata", iar atunci cand vorbea despre maresal "ii curgeau lacrimile".
Traian Basescu a spus ca pentru Gheorghe Andrusca, cel mai batran veteran de razboi din judetul Suceava, "perioada cat a fost jandarm a fost perioada care i-a luminat viata" si ca atunci cand vorbea despre maresal (n.r. - Ion Antonescu) ii curgeau lacrimile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Povestea din viata lui si perioada cat a fost jandarm a fost perioada care i-a luminat viata, cred. A fost foarte lunga perioada aia si cand vorbea de maresal ii curgeau lacrimile", a declarat Basescu.
Fostul sef de stat a mentionat ca socrul sau ii povestea intamplari din perioada celui de-al doilea razboi mondial la care a participat si ca jandarm nu a ajuns pana la Stalingrad, ci doar a fost in teritoriile recuperate de la rusi.
"De multe ori il insotea pe maresal in deplasarile pe front. A fost un om care a avut o experienta extraordinara si se pare ca marele lui regret a fost ca dupa instaurarea comunistilor nu a mai fost buna Armata Regala. A ramas extrem de legat de Jandarmerie si participa cu multa placere la evenimentele Jandarmeriei organizate la Suceava", a spus Traian Basescu.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)