News Flash:

Basescu despre patru JURNALISTI " Erau LINGAI.."

29 Septembrie 2016
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Traian Basescu are o iesire violenta la adresa unor jurnalisti care erau considerati, pana in 2014, "basisti". Fostul presedinte afirma caDan TapalagaLaurentiu CiocazanuMalin Bot si Mircea Marian l-au sustinut voluntar, fiind "lingai". Atacul lui Basescu vine in contextul in care a fost criticat de jurnalistii respectivi pentru afirmatiile la adresa Laurei Codruta Kovesi.

"N-am avut niciun aranjament cu ei, fie ca se numeau Tapalaga, Bot, Ciocazanu. Erau lingai voluntari. Aceasta hoarda de propagandisti, daca spui ceva despe Kovesi... Tapalaga, unul care m-a lins fara sa-i cer. Voluntar a fost. Acum si-a schimbat obiectul lingerii. (...) Eu nu le-am cerut nici lui Tapalaga, nici lui Ciocazanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian sa ma sustina", a declarat Basescu la RTV.

Fostul presedinte a sustinut din nou ca sefa DNA nu trebuie confundata cu institutia pe care o conduce, iar criticile la adresa acesteia sunt indreptatite. "Daca tot ii place sa fie starleta de televiziune, lasati-o sa fie si criticata", a mai afirmat Traian Basescu.

traian basescu dan tapalaga laurentiu ciocazanu malin bot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006485 (s)