News Flash:

Basescu: Daca as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca premier

19 Aprilie 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Galati, ca nu exista opozitie si ca va face el ”pe opozitia, omul orchestra”, pentru ca ”USL este o realitate”, adaugand ca daca el ar fi fost ales presedinte pe 16 noiembrie, Victor Ponta ”nu facea nici Revelionul ca prim-ministru”.
”Pana una alta, ce pot fac. Si daca ati observat in ultima vreme ca nu exista opozitie, o fac si eu pe opozitia, omul orchestra. Si voi face o opozitie tot mai puternica, pentru ca USL-ul este o realitate. El exista, intelegerile functioneaza si daca observati se feresc tare mult sa se deranjeze unii pe altii”, a afirmat Traian Basescu.
El a adaugat ca, daca ar fi fost ales presedinte pe 16 noiembrie anul trecut, Victor Ponta ”nu facea nici Revelionul ca prim-ministru”.
”Eu va spun in modul cel mai cinstit - daca eu as fi fost presedintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu facea nici Revelionul ca prim-ministru. Dar, asta-i viata. Pana la urma, presedintele ales l-a consolidat atat de bine, incat eu cred ca o sa-i para rau cat de curand ca a acceptat sa functioneze USL-ul. Un lucru pe care eu nu pot sa-l trec cu vederea in relatia cu PSD, implicit prim-ministru si presedinte, respectiv PNL, este faptul ca niciodata niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei raman Alianta de la Grivco”, a mai spus Traian Basescu.
Fostul presedinte Traian Basescu s-a aflat, sambata, la Galati, unde a paticipat la Conferinta Regionala ”Sud-Est” a PMP, eveniment la care au fost prezenti delegati din judetul Galati, cat si din judetele Constanta, Tulcea, Braila, Buzau si Vrancea.
Mediafax.ro 

galati usl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005672 (s)