News Flash:

Basescu, atac dur la Dragnea

17 Octombrie 2017
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, critica o serie de masuri sociale, fiscale si economice, recent adoptate sau in curs de aprobare decise de coalitia de guvernare, subliniind ca acestea nu se regasesc in programul cu care PSD a castigat alegerile, si-l intreaba pe liderul PSD, Liviu Dragnea, daca in atare conditii, in Romania este „criza economica sau ‘duduie economia'”.

„Dragnea, ce zici, mai … taiere pensii; taiere indemnizatii pentru cresterea copilului; toate darile la stat trecute pe seama angajatului; crestere exploziva a preturilor la energie electrica si gaze; reintroducere acciza suplimentara la combustibil. Mai Dragnea, … unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit trei milioane de romani, care au votat programul PSD? Este cumva criza economica, sau ‘duduie economia’? Concluzie: Mai Dragnea, ‘iesi afara …’ !”, a scris marti Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea presedintelui PMP vine dupa ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonante de urgenta modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, iar la nivelul coalitiei de guvernare s-a anuntat ca de la 1 ianuarie 2018 contributiile obligatorii, CAS si CASS vor fi trecute in sarcina angajatului.

Totodata, in plan economic, in aceasta perioada s-a inregistrat o crestere a preturilor la energie electrica, iar in plan fiscal Ministerul Finantelor a anuntat intentia cresterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

traian basescu critica liviu dragnea criza economica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006351 (s)