News Flash:

Barbatul care si-a MUTILAT iubita in bataie a fost ARESTAT!

12 Septembrie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
batuta1
Barbatul care si-a sechestrat si batut in ultimul hal iubita, timp de 22 de ore, a fost arestat. Individul are 36 de ani si este un afacerist din Timisoara. 
Bolnav de gelozie, Bajusz Adrian Claudiu si-a sechestrat si batut cu salbaticie iubita, timp de 22 de ore, cu o cruzime greu de imaginat, timp de 22 de ore. 
Victima, o tanara de 26 de ani pe nume Georgiana, a scapat in momentul in care individul a trimis-o dupa tigari, la doua dimineata. Disperata si plina de rani, femeia a sunat la diverse numere de interfon, pana cand unei vecine i s-a facut mila si a primit-o in casa, scrie ziuadevest.ro
Medicii au constatat ca are trei coaste rupte si vanatai pe tot corpul. Fata va avea nevoie de 21 de zile de ingrijiri medicale in urma batailor care i-au fost aplicate. Calaul ei a fost arestat initial pentru 24 de ore, si apoi eliberat dupa expirarea mandatului de retinere. Judecatoria Timisoara a decis, la cateva ore dupa ce individul a iesit din arest, sa il aresteze pentru 30 d zile. "Nu pot sa dau nicio declaratie. Am sa pregatesc o declaratie corecta putin mai tarziu”, a spus agresorul, inainte sa fie urcat in masina politiei, cu catuse la maini.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007092 (s)