News Flash:

Barbat urmarit international dupa ce a dat mai multe spargeri in Italia, prins in Timis

16 August 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2

Politistii din judetul Timis au depistat un barbat de 45 de ani care era urmarit international dupa ce a dat mai multe spargeri in locuinte din Italia, acesta fiind retinut 24 de ore si urmand sa fie predat autoritatilor italiene.
Potrivit unui comunicat de presa de joi al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, politistii Serviciului de Investigatii Criminale cu sprijinul Directiei de Investigatii Criminale, Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane si Sectiei 3 Rurale Sinandrei, au depistat in localitatea Dudestii Noi un barbat de 45 de ani, urmarit international.
 
”Pe numele acestuia, autoritatile din Italia au emis un mandat european de arestare preventiva, pentru savarsirea unor infractiuni contra proprietatii, acesta  sustragandu-se cercetarilor”, a transmis Politia.
 
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Timis, urmand sa fie incepute procedurile in vederea predarii catre autoritatile din Italia.
viewscnt

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006219 (s)