News Flash:

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara

5 Februarie 2020
773 Vizualizari | 0 Comentarii

O descoperire socanta a avut loc la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat in varsta de 64 ani a fost descoperit in propria locuinta, la mai bine de doi ani de cand a murit. Vecinii au spus ca au tot alertat Politia, cand si-au dat seama ca a trecut cam multa vreme de cand nu l-au vazut, insa oamenii legii nu au vrut sa faca verificari pe motiv ca era necesara sesizarea unei rude.

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara

La inceputul anului 2018, locuitorii dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu din Timisoara au sesizat ca ceva este in neregula cu unul dintre vecinii lor. Omul nu mai parasise locuinta de cateva luni bune si nici nu mai raspundea la usa. Oamenii s-au ingrijorat si au cerut asadar ajutorul politistilor pentru a intra cu forta in apartament. Acestia au fost insa trimisi la plimbare, pentru ca… nu exista niciun grad de rudenie intre ei.

Nu au reusit nici cu ajutorul avocatului

Nu mai spunem ca in tot acest timp omul acumulase datorii uriase la intretinere si la plata utilitatilor, fiind, in cele din urma deconectat de la gaz. Disperati cu adevarat, vecinii au contactat un avocat pentru a gasi portita legala de intra in apartamentul cu pricina.

„Am fost contactata de presedintele asociatei de locatari si am hotarat sa il dam in judecata pe acest barbat, pentru ca magistratii sa dea un ordin ca sa se intre in casa, dar nu s-a intamplat asta”, a spus avocata Carmen Obarsanu.

Pentru ca nici asa nu a mers, intr-un final, vecinii au dat de urma unei rude, care a venit de urgenta in Timisoara si alertat Politia. Alaturi de oamenii legii, ruda a intrat in apartament, unde barbatul de 64 de ani zacea mort. In prezent, cazul este anchetat de politisti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Dar, din cauza ca trupul neinsufletit era intr-o stare avansata de degradare, nu a putut fi identificat. Acum, urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca daca este chiar vorba despre proprietarul apartamentului si ce anume a condus la moartea lui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)