News Flash:

Barbat inselat de doi tineri prin metoda Accidentul. L-au lasat fara 25.000 de lei

29 Octombrie 2018
932 Vizualizari | 0 Comentarii

Un barbat de 55 de ani a fost inselat de doi tineri prin metoda Accidentul. Acestia erau foarte aproape sa dispara cu 25.000 de lei, insa pe fir au intrat politistii.

Totul s-a intamplat in noaptea de vineri spre sambata. Victima, un barbat de 55 de ani, din Belint, a fost sunat de unul dintre cei doi infractori, care s-a prezentat ca fiind delegat al unui avocat si l-a informat ca nepotul sau a lovit o persoana pe o trecere de pietoni din Recas. Pentru rezolvarea problemei, i-a cerut urgent 25.000 de lei.

Cateva ore mai tarziu, cel care sunase, impreuna cu un alt tanar au venit cu un taxi in fata casei victimei, au luat banii si s-au facut nevazuti.

„In urma investigatiilor efectuate, la scurt timp dupa comiterea faptei, politistii orasului Recas, au procedat la oprirea in trafic a autoturismului, iar cei in cauza au fost condusi la sediul politiei pentru audieri. In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune”, spun politistii.

Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a banuitilor.

I.P.J. Timis va recomanda sa manifestati prudenta in cazul in care primiti un astfel de telefon si sa nu dati curs respectivei solicitari, in ciuda reactiei emotionale de moment.

Inainte de a va oferi ajutorul, aveti in vedere ca, in cazul unui accident, nu exista notiunea de plata a unor despagubiri, decat in urma unei hotarari judecatoresti in acest sens sau daca este facuta prin intermediul unor societati de asigurari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006563 (s)