News Flash:

Barbat gasit mort in zapada la Arad, din cauza gerului

11 Ianuarie 2017
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
mort in zapada
Cadavrul unui barbat de aproximativ 65 de ani a fost gasit, luni seara, in zona unor blocuri ANL, de catre o persoana care a trecut intamplator prin zona, a declarat, marti, agent sef adjunct Claudia Iuga, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad. 
Dupa ce a fost constatat oficial decesul barbatului de catre reprezentantii SMURD, la fata locului s-au deplasat politistii criminalisti pentru a efectua cercetari. Asupra cadavrului nu au fost gasite acte de identitate iar oamenii legii au precizat ca nu sunt suspiciuni in ceea ce priveste moartea barbatului, el decedand, cel mai probabil, din cauza hipotermiei. 
"Un cetatean a sunat in seara zilei de luni, in jurul orei 21,00, anuntand ca pe pasunea din zona de sud extravilan a municipiului Arad, in zona blocurilor ANL de pe strada Voinicilor, a descoperit cadavrul unui barbat. Politistii criminalisti s-au deplasat la fata locului pentru a face cercetari. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca barbatul gasit decedat cel mai probabil datorita hipotermiei, are varsta de aproximativ 65 de ani, neexistand suspiciuni privind decesul acestuia. Deocamdata, identitatea barbatului este necunoscuta, intrucat nu au fost gasite niciun fel de documente asupra sa. Politia continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs decesul si pentru stabilirea identitatii acestuia", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad. 
Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Arad pentru efectuarea necropsiei, in urma careia se va stabili, cu exactitate, cauzele decesului. AGERPRES/
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)