News Flash:

Barack Obama implineste astazi 54 de ani: “Incep sa reflectez asupra varstei”

4 August 2015
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
obama
Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste, marti, 54 de ani, aceasta fiind penultima zi de nastere pe care liderul american o sarbatoreste la Casa Alba.
"Maine este ziua mea de nastere, asa ca incep sa reflectez asupra varstei”, a declarat presedintele Obama, luni, in timpul lansarii primului plan al Statelor Unite de limitare a emisiilor de carbon produse de centralele electrice.
Anterior, liderul de la Casa Alba s-a bucurat de un prim „La Multi Ani”, interpretat de publicul reunit la un summit al tinerilor conducatori din Africa, la care presedintele american a luat parte, noteaza USA Today.
Administratia Prezidentiala din SUA nu a oferit inca detalii privind modul in care presedintele Barack Obama isi va petrece cea de-a 54-a aniversare, insa cel mai probabil programul va include activitati desfasurate alaturi de familia sa.
Barack Obama s-a nascut pe 4 august 1961, in Hawaii, si si-a petrecut o parte din copilarie in Indonezia. Obama se afla la Casa Alba de sase ani, fiind cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite si primul afroamerican aflat la conducerea primei puteri mondiale.
Ultima zi pe care Barack Obama o va petrece in calitate de presedinte al Statelor Unite va fi pe 20 Ianuarie 2017, cand noul presedinte ales va depune juramantul de investitura. Ultima zi “intreaga” la Casa Alba va fi, insa, pe 19 Ianuarie 2017.
Barack Obama este casatorit cu Michelle Obama de 23 de ani si au impreuna doua fiice: Malia Ann Obama, in varsta de 17 ani si Natasha (Sasha) Obama, de 14 ani.

usa today
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004967 (s)