News Flash:

Bani publici risipiti: Bulevardul Liviu Rebreanu este distrus!

4 Martie 2015
1498 Vizualizari | 1 Comentarii
Poveste fara sfarsit cu modernizarea bulevardului Liviu Rebreanu si a bulevardului Dr. Iosif Bulbuca, una dintre cele mai circulate artere ale Timisoarei. Drumul, reabilitat in timpul administratiei Ciuhandu, este plin de fisuri, gropi si denivelari, iar termenul de garantie pentru lucrarea executata de societatea Confort urmeaza sa expire in luna mai. Sunt probleme cu garantia de buna executie a lucrarilor, care... a disparut, spun reprezentantii primariei.
Probleme cu modernizarea bulevardului Liviu Rebreanu din Timisoara au fost atat la terminarea lucrarii, cand trebuia sa se faca receptia, cat si dupa, in ceea ce priveste intretinerea investitiei pe perioada de garantie si modul in care societatea Confort a inteles sa ia masuri pentru remedierea defectiunilor aparute.
„In urma aparitiei unor defectiuni, inca din anul 2010, s-au transmis peste 40 de solicitari catre societate in vederea remedierii degradarilor, cu mentiunea ca strazile, fiind in garantie, responsabilitatea in cazul unor evenimente rutiere produse revine societatii. La solicitarile noastre S.C. Confort S.A. a reactionat de cele mai multe ori cu intarziere si a facut reparatii de proasta calitate, impunandu-se o noua solicitare. Si la executia lucrarilor societatea si-a indeplinit cu greu obligatiile contractuale, in ce priveste calitatea lucrarilor executate, fiind necesara amanarea receptiei la terminarea lucrarilor, in data de 26.09.2008 (...) Societatea a fost obligata sa ia masuri de remediere si pentru verificarea calitatii s-au facut demersurile necesare pentru realizarea unei expertize tehnice (...) In 28.05.2009 lucrarea a fost receptionata cu obiectii, impunandu-se constructorului noi lucrari de remediere, pe care le-a finalizat in 23.10.2009”, au explicat reprezentantii Primariei Timisoara. Tion.ro

liviu rebreanu iosif bulbuca administratiei ciuhandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007509 (s)