News Flash:

Banda de incasare de la Fetesti ar putea fi inchisa in minivacanta de Sfanta Maria. Cum va fi achitata taxa de pod

11 August 2017
903 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa pod
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta masuri de fluidizare a traficului in zona Agentiei de Incasare Fetesti, in perioada 11–15 august, pentru evitarea ambuteiajelor din cauza numarului mare de vehicule.
In conditiile in care, din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera), circulatia vehiculelor pe celelalte benzi este afectata (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis in cazul achitarii electronice a tarifului), banda de incasare in numerar va fi inchisa, iar circulatia va fi dirijata de catre reprezentantii Politiei Rutiere pe benzile e-tarif. In aceasta situatie, utilizatorii au obligatia achitarii taxei pana cel tarziu la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii, informeaza CNAIR.
In functie de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agentia de Incasare Fetesti pot fi schimbate, semnalizarea sensului de deplasare urmand a fi asigurata de catre reprezentantii Politiei Rutiere si prin intermediul balizelor de dirijare.
Mai mult, in vederea reducerii timpului de emitere a bonurilor fiscal, in conditiile in care se inregistreaza aglomeratie pe benzile de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotate cu bariere), pe acestea nu va mai fi inscris numarul de inmatriculare al vehiculului.
Compania precizeaza ca daca din cauza aglomeratiei pe banda de incasare in numerar a tarifului de trecere (dotata cu bariera) pe sensul Constanta - Bucuresti se creaza ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de incasare in numerar, traficul urmand a fi dirijat si prin spatele cladirii Agentiei de Incasare Fetesti.
Pentru evitarea aglomerarii in punctul de incasare numerar, CNAIR recomanda utilizatorilor sa achite taxa la punctele de lucru (benzinariile) din toata tara ale distribuitorilor autorizati (Mol Retail Comert, SC Mol Romania Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL), UNTRR, prin SMS ( la numarul 7577) sau utilizand portalul www.erovinieta.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)