News Flash:

Baietelul de 3 ani din Vaslui care disparuse de acasa impreuna cu verisoara lui a murit din cauza hipotermiei

22 Aprilie 2016
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
disparitie
Baietelul de trei ani disparut marti dupa-amiaza din comuna vasluiana Gherghesti impreuna cu verisoara sa de cinci ani si gasit mort joi dimineata, dupa circa 40 de ore de cautari, a decedat din cauza socului hipotermic, au stabilit medicii legisti.
Prefectul judetului Vaslui, Daniel Olteanu, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca baiatul a fost invins de frig, ploaie si oboseala, a intrat in soc hipotermic si a murit.
"Necropsia a stabilit faptul ca baietelul a murit practic de frig. Pe certificatul de deces scrie clar <hipotermie>. Decesul a survenit undeva la miezul noptii, cam cu zece ore inainte de a fi gasit. Ne pare extrem de rau ca nu am reusit sa ii gasim la timp. Niciodata nu voi uita imaginea baietelului", a spus Olteanu.
In ceea ce priveste fetita cu care plecase baietelul, aceasta este in afara oricarui pericol, internata la Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, impreuna cu mama sa si va mai ramane un timp sub supraveghere medicala.
Cei doi copii au disparut de acasa, din comuna vasluiana Gherghesti, marti dupa-amiaza, fiind cautati circa 40 de ore de peste trei sute de persoane. Fetita a fost gasita joi dimineata in viata, la 8 kilometri de casa, fiind observata de soferul unui microbuz in localitatea Morareni. Baietelul a fost gasit mort tot joi dimineata, la 1,5 kilometri distanta de locul unde a fost gasita fetita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006280 (s)