News Flash:

Baiatul i-a zis mamei ca vrea sa invete sa coasa si ca nu merge la joaca cum fac alti copii de varsta lui. Motivul pentru a vrut sa faca asta te va lasat mut de uimire

20 Iulie 2018
678 Vizualizari | 0 Comentarii
copil 1

Un baiat de 12 ani din Australia a invatat sa coasa pentru a face jucarii cu care sa inveseleasca copiii bolnavi din spitale.

Campbell Remess, din Hobart, Tasmania, a vrut sa cumpere cadouri pentru copiii bolnavi, insa nu a avut destui bani pentru ca provine dintr-o familie numeroasa. Asa ca a invatat sa coasa si a folosit masina de cusut a mamei sale pentru a face jucarii.

A inceput sa faca acest lucru in urma cu trei ani, iar de atunci si-a imbunatatit permanent tehnica. Daca la inceput facea un ursulet mic in cinci ore, acum reuseste sa faca o jucarie si intr-o jumatate de ora.

Mama baiatului a declarat ca baiatul iubeste sa faca asta si ca ar sta incontinuu la masina de cusut daca ar putea. Remees spune ca daca oamenii ar mai buni unii cu altii, atunci lumea s-ar schimba.

Tatal lui a fost diagnostica cu cancer. Desi a trecut printr-o operatie, exista 80% sanse ca boala sa reapara, asa ca baiatul i-a facut ursuletul de plus care sa-l ajute sa treaca peste momentele grele. De atunci, a facut peste 800 de ursuleti pentru copiii din spitale.
Fiecare jucarie este unica. Ideea lui i-a facut pe oameni sa doneze materiale si echipamente pentru ca el sa poata face asta in continuare. Baiatul are activitate foarte mare in perioada sarbatorilor de iarna, jucariile lui fiind la mare cautare. Poatenustiai.ro

Galerie Foto

copil2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004610 (s)