News Flash:

"Baby Brumarel", un targ caritabil organizat in orasul de pe Bega

30 Noiembrie 2014
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
O idee aparuta din viata de mamica s-a transformat intr-un eveniment apreciat tot mai mult. Baby Brumarel, targ organizat sambata la Timisoara, vine ca o manusa pentru familiile cu copilasi in varsta de cativa ani. Hainele sau pantofii ramasi mici odata cu inaintarea in varsta a micutilor nu trebuie sa fie uitate intr-un dulap, acestea pot fi vandute altor familii, iar banii sa fie folositi la achizitionarea de alte articole vestimentare adecvate varstei.
Atat cei mai mici membri ai familiei, dar si parintii au fost sambata fericiti la Baby Brumarel, un targ putin diferit fata de evenimentele de gen din Timisoara. Nu s-au vandut posete, curele si portofele, papuci de casa sau paltoane pentru oameni mari. Dar subiect de targ au fost hainute, pantofiori, jucarii, carucioare sau leagane.
Cine le comercializeaza? Mamicile timisorene, cele care au descoperit ca produsele care nu mai sunt adecvate varstei copiilor, nu trebuie sa fie uitate intr-un dulap, ci pot fi transmise altor familii care au nevoie de produse bune, la preturi pe mai mici.
„De ce sa nu le ofer altor familii? Sunt de calitate, putin folosite, pot fi utilizate in continuare fara nicio problema. Pot face bucurosi si alti copii. Oricum stateau degeaba de cateva luni”, spunea una dintre ”comerciante”.
Cei cativa banuti adunati pot fi folositi pentru cumpararea altor hainute, jucarii, pantofiori, de aceasta data pentru copilul care a mai adunat cateva luni – un an, in viata, scrie tion.ro.
Fericiti au fost si copiii, ei au avut la dispozitie un loc special de joaca, iar pe langa faptul ca au putut socializa, ei s-au intalnit cu diferite personaje de desene animate.
Evenimentul sustinut la Casa Tineretului nu este la prima editie, acesta se bucura de succes tot mai mare in randul familiilor timisorene, dovedindu-se o alternativa extrem de utila pentru vremurile actuale.
Baby Brumarel are si caracter umanitar. Fondurile adunate ajuta la sustinerea tratamentului Brianei, o fetita de trei ani care necesita o serie de terapii de recuperare pentru boala de care sufera. De asemenea, la targ s-au putut face donatii pentru alte cauze caritabile.

baby brumarel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008872 (s)