News Flash:

Azi in Timisoara, maine in toata tara! - pe ce se pariaza masiv la finala Euro 2016 in Timisoara?

9 Iulie 2015
2404 Vizualizari | 0 Comentarii
Iubitorii fotbalului asteapta cu mare interes ziua de duminica 10 iulie 2016, deoarece atunci pe Stade de France din Paris, Portugalia si Franta vor disputa ultimul meci de la Euro 2016, in speta marea finala a turneului.

Am dorit sa luam pulsul pariorilor inaintea unui astfel de meci si am mers astazi prin cateva agentii de pariuri stradale pentru a afla ce vor juca la pariuri timisorenii. Chiar daca Franta este tara gazda iar la casele de pariuri este considerata usor favorita, cei mai multi pariori intervievati tind sa mearga pe mana Portugaliei.

Pe ce pariază Timisorenii?

  • "Pe masura ce se apropia finala, Portugalia a practicat un fotbal mai bun. Cristiano Ronaldo va fi super motivat si cred ca va face diferenta. Portugalia va castiga trofeul." Ghita S.
  • "Franta a jucat mai bine la Euro dar va fi presiune mare pe ea. In schimb la portughezi va lipsi aceasta presiune si cred ca faptul ca vor juca impotriva unui stadion ostil ii va motiva. Show Cristiano si victorie Portugalia." Vasile R.
  • "E meci greu. Prefer sa astept startul finalei si voi juca la pariuri live dupa 10-15 minute, dupa ce vad cum decurge meciul. La un astfel de meci cred ca este mai indicat un pariu pe goluri." Marius B.
  • "Inca nu stiu ce o sa pariez. E devreme. Astept ziua de duminica pentru a avea ultimele informatii. Voi urmari si site-ul PariuriX pentru ca am observat ca sunt in forma, au prins ambele pronosticuri de la semifinale si foarte probabil voi merge pe mana lor in finala." Viorel C.

VEZI AICI CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI SPORTIVE ONLINE

Ce spun Expertii?

Daca tot veni vorba de comunitatea pariorilor din România, PariuriX, i-am contactat si pe expertii acestui site pentru a solicita o parere avizata, iar raspunsul primit a fost urmatorul:

"Vom asista la un meci echilibrat. Nu credem ca se mai poate repeta scorul din finala de acum patru ani. Franta si Portugalia sunt echipe de nivel apropiat. Daca gazdele au ca atu forta grupului, la portughezi evolueaza un jucator care poate decide de unul singur aceasta finala. Recomandarea noastra pentru acest meci este x pauza. Cele doua echipe au jucat in total 12 meciuri la Euro 2016 si in 8 dintre ele la pauza scorul a fost egal. Fiind vorba de o finala nu credem ca cele doua formatii isi vor asuma foarte multe riscuri. X la pauza este un pronostic de incercat in conditiile date." Laur R. expert PariuriX.com

Vestea bună vine din partea celei mai mari comunități de pariori, care susține că pentru finală echipele vor avea cote mărite, dar pe lângă această promoție vor fi multe alte oferte și bonusuri disponibile, inclusiv un pariu live gratuit de 50 ron. Urmariti PariuriX.com pentru detalii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010796 (s)