News Flash:

„Avusesem o zi lunga la serviciu. Ma urcasem in tramvaiul 11 care ma ducea acasa si m-am apucat de citit. Dupa doua statii, ridic ochii si vad un barbat cum se uita tinta catre mine…Era chiar…”

16 Iulie 2018
765 Vizualizari | 0 Comentarii
ss52

Avusese o zi lunga la serviciu si abia astepta sa ajunga acasa. S-a urcat in tramvaiul 11 din Bucuresti, care trebuia sa o duca in cartierul Rahova.

S-a apucat de citit, cand dupa doua statii a ridicat privirea si a vazut cum un barbat o fixeaza cu privirea. Initial s-a panicat si a lasat ochii in jos. Cand s-a uitat iar, tanarul facea acelasi lucru.
„Amandoi ne intorceam de la serviciu, la ora 19:00, cu tramvaiul 11 din Bucuresti. Avusesem o zi lunga in redactie si tot ce imi doream era sa ascult putina muzica la MP3-ul meu si sa mai citesc cateva pagini din cartea pe care o purtam cu mine de vreo saptamana. Dupa vreo 2 statii, ridic ochii din carte si il vad cum se uita tinta catre mine. Primul impuls a fost sa-mi feresc privirea. Ma gandeam ca iar dau peste vreun tip enervant „de cartier”, cum gasesti prin Rahova.

El a continuat sa ma fixeze cu privirea. Atunci am inceput sa zambesc. Era o situatie tipic adolescentina, cand unui baiat ii place de o fata, dar nu are curaj sa-i vorbeasca.

Dupa alte cateva statii, in care ne-am tot schimbat priviri, el a prins curaj si a venit la mine cu replica asta: ”Buna! Ti-a spus cineva ca ai cel mai frumos zambet?”.

M-a bufnit rasul instant. Era una din replicilea acelea de agatat care pe mine nu reusesc sa ma impresioneze de niciun fel. Atunci m-a intrebat cum ma cheama si am inceput o conversatie scurta, pentru ca a trebuit sa coboram. Interesant este ca amandoi am coborat la aceeasi statie. Da, coincidenta frumoasa! (…)
La o luna dupa ce ne-am cunoscut, am petrecut Revelionul impreuna la Sighisoara. De atunci fiecare concediu sau zi libera o petrecem impreuna. Evident ca nu a fost totul roz intre noi intotdeauna, dar am trecut peste toate greutatile. Ele ne-au intarit. Eu, o sagetatoare adevarata, iar el capricorn, ne dam destul de des cap in cap. Cand ne enervam, sar scantei pe bune.

Am trecut peste multe certuri si suparari, iar acum suntem o familie. M-a cerut de sotie fix cu o zi inainte sa implinim un an de relatie, asta chiar m-a surprins. Dupa numai un an, a aparut Sofia, centrul universului nostru. Acum avem deja aproape trei ani de cand suntem casatoriti si inca ne suportam. Glumesc, glumesc!
Da, mai avem pareri diferite pentru multe lucruri, dar nu mi-as putea imagina viata fara el si fara fetita noastra. Acum simt ca am parte de toata dragostea din lume!”, a povestit femeia, potrivit Unica.

DISTRIBUITI Facebook 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004936 (s)