News Flash:

Avocatul fetei violate la Vaslui ataca sentinta. Vrea pedepse mai mari pentru violatori

20 August 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Sentinta in cazul celor sapte tineri din judetul Vaslui condamnati la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni pentru viol si sechestrare a fost contestata, miercuri dupa-amiaza, de catre avocatul victimei, atat pe latura civila, cat si pe cea penala.
Avocatul tinerei din judetul Vaslui care, in noiembrie anul trecut, a fost violata de sapte tineri a facut apel impotriva hotararii Judecatoriei Vaslui, prin care agresorii au fost condamnati la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni.
Avocatul Mioara Donosa sustine ca a recurs la calea de atac a sentintei intrucat aceasta este considerata prea mica de catre clienta sa, pentru suferinta prin care a trecut.
De altfel, avocatul Mioara Donosa a contestat pedeapsa atat pe latura penala, cat si pe cea civila, in conditiile in care instanta a acordat despagubiri, constand in daune morale, in suma de 50.000 de lei, cu 20.000 de lei mai putin fata de cat a solicitat fata in instanta.
"Pedepsele stabilite de instanta pentru cei sapte inculpati sunt considerate prea mici de catre clienta mea, pentru ce a suferit, si nu pe masura faptelor. In plus, acestea nu trebuiau diferentiate, chiar daca trei dintre indivizi si-au recunoscut vina. Prin atitudinea lor ulterioara, nu au dovedit ca regreta fapta, ci, dimpotriva, au avut un comportament sfidator la adresa victimei", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, avocatul Mioara Donosa.
Depus la Judecatoria Vaslui, apelul formulat la sentinta data de instanta de fond in cazul celor sapte tineri se va judeca la Curtea de Apel Iasi, la un termen ce va fi stabilit de catre instanta ieseana. Sentinta data de Curtea de Apel Iasi va fi una definitiva.
Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre cinci ani si opt luni si opt ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50.000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006146 (s)