News Flash:

Avocata premierului Ponta, la DNA

9 Iulie 2015
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Avocata Loredana Radu
Avocata premierului a venit joi la DNA, pentru a studia dosarul in care Victor Ponta este urmarit penal, acesta revenind miercuri in tara, dupa ce s-a operat la genunchi, in urma cu aproape o luna, si a urmat tratamentul de recuperare in Turcia.
Avocata Loredana Radu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 11.00 si la intrare nu a facut nicio declaratie.
Avocata premierului a fost si in 2 iulie la DNA, tot pentru a studia dosarul in care Victor Ponta este urmarit penal.
Victor Ponta s-a intors in Romania, din Turcia, unde a fost operat la genunchi, si a mers miercuri la Guvern. In aceeasi zi, Victor Ponta i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa ia act de reluarea activitatii sale la Guvern, "avand in vedere inlaturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitarii atributiilor de prim-ministru".
Presedintele a semnat, joi, decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea si reluarea atributiilor de premier de catre Victor Ponta.
Miercuri, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a spus ca nu stie cand se duce Victor Ponta la DNA, dupa revenirea in tara, "dar cu siguranta va merge", precizand ca aceasta este o chestiune pe care o gestioneaza premierul cu avocatul sau.
Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang. Mediafax.ro
In urma cu o saptamana, surse oficiale declarau pentru MEDIAFAX ca Ponta intentioneaza sa participe, in 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac (Romania)-Csanadpalot (Ungaria), dar prezenta sa la eveniment este conditionata de acordul medicilor care il vor examina din nou.
In perioada de absenta a lui Ponta, conducerea PSD a fost preluata interimar de Rovana Plumb, in timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005200 (s)