News Flash:

Avocat: Nicusor Constantinescu va veni de bunavoie in tara, miercuri seara sau joi dimineata

5 Noiembrie 2014
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de autoritatile din Turcia, dupa ce Ministerul Justitiei a transmis documentele privind aducerea lui in tara, pentru a fi arestat preventiv in dosarele in care este judecat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Nicusor Constantinescu le-a spus judecatorilor din Turcia ca va veni de bunavoie in Romania, miercuri seara sau joi dimineata, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre avocatii presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta.
Potrivit sursei citate, Constantinescu le-a aratat magistratilor turci documente din care reiese ca el intentiona sa se intoarca in Romania din SUA, de bunavoie, in viitorul apropiat.
In aceste conditii, a mai spus avocatul, presedintele suspendat al CJ Constanta nu a mai fost arestat de instanta din Turcia si va reveni in tara cu o cursa aeriana care va pleca din Turcia miercuri la ora 23.00 sau cu una programata sa plece joi la 10.00. Mediafax.ro

nicusor constantinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006367 (s)