News Flash:

Avocaţi: DNA probeaza faptele lui Udrea cu un biletel de la perchezitii si denuntul lui Pescariu

11 Februarie 2015
1730 Vizualizari | 0 Comentarii
Avocatii care o reprezinta pe Elena Udrea au precizat miercuri ca probele retinute si prezentate de DNA in referatul cu propunere de arestare sunt denuntul lui Dinu Pescariu precum si un biletel gasit la perchezitiile de la domiciliul acesteia.
Potrivit avocatilor, probele anchetatorilor nu dovedesc acuzatiile pe care i le aduc Elenei Udrea, acestea constand pana la acest moment in denuntul facut de Dinu Pescariu si un biletel gasit la perchezitiile de la domiciliul fostului ministru pe care erau notate initialele "E.U." si suma de 500.000 de euro.
Astfel, explica avocatii, anchetatorii ar incerca sa dovedeasca mita pe care omul de afaceri Dinu Pescariu i-ar fi dat-o Elenei Udrea.
Totodata, spun avocatii, la dosar se mai afla si extrase de cont, care insa nu dovedesc acuzatiile aduse.
Avocatii se afla in acest moment in arhiva Sectiei penale a ICCJ pentru a studia in continuare dosarul.
Elena Udrea se afla, impreuna cu politistii care au adus-o de la arest, in sala de judecata si asteapta inceperea procesului.
La instanta suprema, unde se va judeca cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea, au venit cativa sustinatori si prieteni ai acesteia, intre care si fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir.
Procurorii anticoruptie au emis marti, la ora 21.40, ordonanta de retinere pentru deputatul PMP Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dupa ce aceasta a stat aproape zece ore la DNA, unde si-a studiat dosarul si a fost audiata.

dna dinu pescariu elenei udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005974 (s)