News Flash:

Avionul EgyptAir prabusit in Mediterana nu a facut niciun viraj brusc inainte de disparitie - oficial

24 Mai 2016
999 Vizualizari | 0 Comentarii
egiptair
Avionul EgyptAir prabusit in Mediterana, cu 66 de persoane la bord, nu a facut niciun viraj brusc si nu si-a schimbat directia inainte de a disparea de pe radare in cursul noptii de miercuri spre joi la cateva ore de la decolare, sustine un oficial egiptean, citat de BBC News online.

Ministrul grec al Apararii a declarat joi ca avionul de tip Airbus 320 care se deplasa pe ruta Paris-Cairo a efectuat doua viraje bruste - unul de 90 de grade la stanga si un altul de 360 de grade la dreapta la o altitudine de peste 11.000 de metri inainte de a se prabusi.
Dar Ehab Azmy, directorul furnizorului public de servicii privind navigatia aeriana, sustine ca avionul avea un curs normal de navigatie la altitudinea de 11.000 de metri inainte de a disparea de pe radar.
"Acest fapt discrediteaza ceea ce grecii spun, anume ca avionul a pierdut brusc altitudine inainte de a disparea de pe radar", a declarat Azmy pentru Associated Press.
Motivele unei astfel de discrepante intre declaratiile oficialilor greci si cele ale oficialilor egipteni cu privire la cauzele prabusirii avionul sunt momentan neclare.
Azmy a negat si faptul ca a existat contact intre pilotul avionului MS804 si turnul de trafic aerian inainte de prabusire, potrivit unei declaratii acordate ziarului egiptean al-Ahram.
Duminica, Egiptul a trimis un submarin pentru a cauta cutia neagra a avionului EgyptAir, fragmente ale aeronavei si ramasite umane fiind descoperite vineri in Marea Mediterana, la 290 de kilometri de Alexandria.

paris-cairo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005384 (s)