News Flash:

Avertizare meteo: COD GALBEN de ploi la munte. COD GALBEN de canicula in restul tarii

6 August 2015
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula cod
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, un cod galben de ploi valabil in urmatoarele ore in zona de munte si in judetul Cluj, in restul tarii, inclusiv in Bucuresti, fiind valabil codul galben de canicula si disconfort termic.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 12:45-14:00, sunt asteptate frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina de mici dimensiuni si cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp inb zona de munte din judetul Caras-Severin – mai ales arealul delimitat de localitatile Ciclova Montana-Anina-Valiug-Brebu si zona Muntilor Tarcu si zona de munte din sudul judetului Hunedoara.
Frecvente descarcari electrice si  averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp sunt semnalate pentru judetul Cluj, zona delimitata de localitatile: Baisoara, Iara, Ciurila, Valea Ierii, Maguri Racatau.
Joi si vineri, ANM a anuntat COD GALBEN de canicula in toata tara cu exceptia judetelor Constanta, Tulcea, Brasov, Covasna, Harghita, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava si Bistrita-Nasaud.
Astfel, joi si vineri, in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si jumatatea sudica a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 - 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006509 (s)