News Flash:

Avertismente pentru zodii! Cum stai cu sanatatea in luna noiembrie

2 Noiembrie 2015
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Incearca sa iti controlezi mai bine reactiile si sa nu te lasi afectata de ce se intampla in jurul tau, altfel te vei alege cu dureri serioase de cap si riduri adanci mai devreme decat ar trebui. Din cauza agitatiei care te caracterizeaza esti predispusa accidentarilor.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu esti foarte energica in aceasta luna, insa cu siguranta stii ca doar tu esti raspunzatoare de asta. Stilul de viata pe care il duci nu este unul tocmai sanatos, de aceea gaseste-ti un model si urmeaza-l.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu vei intampina probleme din acest punct de vedere, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Daca totusi se intampla sa ai unele mici neplaceri, ai face bine sa nu dai o alta nuanta celor intamplate.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Exista riscul ca in aceasta luna organismul tau sa cedeze si sa fii nevoita sa iti iei liber cateva zile. Oboseala si schimbarea temperaturii isi vor pune amprenta fara sa vrei pe sanatatea ta.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Daca stii ca esti sensibila la ceva, ai grija sa nu faci ca situatia sa se agraveze. Incearca sa te protejezi tot mai mult si sa incerci sa tratezi afectiunile de care suferi. Nu mai amana vizitele la medic!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu stai rau la acest capitol in aceasta luna, insa nici nu se poate spune ca o duci excelent. Chiar daca esti foarte ocupata si risti sa te extenuezi, vei gasi puterea necesara de a nu ceda nici fizic, dar nici psihic. Totul depinde doar de tine!
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Trebuie sa te linistesti in aceasta luna, ai nevoie de o pauza bine meritata. Astrele sunt de partea ta si te vor ajuta sa gasesti solutii pentru orice problema ai avea. Detaseaza-te de rutina zilnica prin activitati inedite.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu va fi o luna favorabila pentru tine, sanatatea iti joaca feste. Fereste-te cat poti de mult de eventualele pericole care pot aparea din cauza timpului capricios. Megi la doctor daca se agraveaza unele simptome.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Te vei simti minunat in aceasta luna, si daca ai avut recent vreo problema, cu siguranta acum nu mai exista. Incearca sa te ocupi mai mult de tine si de aspectul tau fizic, pentru ca acesta are o mare influenta asupra interiorului, sau invers.
Leu (22 iulie - 22 august)

Esti predispusa accidentarilor in aceasta luna, insa cu multa prudenta vei reusi sa scapi de acest pericol. Esti mai sensibila decat de obicei si te poti alege cu boli de care poate nici nu ai auzit pana acum si la care nu te-ai fi asteptat niciodata.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Ai avut mereu grija de tine, asa ca nici luna aceasta nu va fi diferit. Incearca sa nu exagerezi, pentru ca e posibil sa atragi problemele de partea ta. Fa cat mai mult sport si ocupa-te de alimentatie, trebuie sa schimbi ceva aici!

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu incepi prea bine luna si simti ca trebuie sa stai doar in pat. Incearca sa te aduni si sa nu lasi la voia intamplarii oboseala si lipsa de energie cu care te confrunti. E posibil ca in spatele acestor mici aspecte sa se ascunda probleme mai serioase decat crezi.

 


scorpion sagetator capricorn varsator pesti berbec taur gemeni rac leu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006052 (s)